Процес на сортиране

Процес на сортиране на употребявани дрехи

В сортировъчният център на компанията опитни професионалисти сортират всяка една дреха, оценявайки я въз основа на специфични за артикула критерии.

Този процес се нуждае от много опитен персонал с внимание към детайлите и познаване на видовете материи, марките и модните тенденции. Нашите сортировачи преминават през обширно 6-месечно обучение, за да получат неоходимата квалификация, осигуряваща постоянното високо качество, което предлагаме.

Първично сортиране

В етапа на първичното сортиране всички артикули се разделят в няколко основни категории като: връхни дрехи, пуловери, тениски, ризи, поли/рокли/панталони, дрехи за деца, домакински текстил, обувки и аксесоари.

Вторично сортиране

Във вторичната фаза всеки отделен артикул от всяка основна категория се оценява според широк набор от критерии за класификация на качеството. Нашите сортировачи се грижат за финото сортиране на над 300 артикула в няколко степени на качество.

Добре обучен екип по контрол на качеството, представляван от нашите най-опитни оценители, осигурява последователност и постоянност в нивото.

Разпределние степени на качеството

Това са приблизителните дялове на различните степени на качество разпределение след вторичната фаза на сортиране.

E

1

A

B

R