Юргани/Олекотени Завивки/Възглавници

Article: 176665 Comforters

Quality grade: O

Bag weight: 15 kg

Description: Олекотени завивки, юргани, детски, бебешки и туристически спални чували. Може да включва декоративни възглавници.

Category: SKU: 176665

Description

Additional information

Weight 15 kg
Gender / Age

,

Season

, , ,

Grade

Product Group