Обувки за Водни Спортове

Article: 177815 Water Shoes

Quality grade: O

Bag weight: 25 kg

Description: Дамски, мъжки и детски плажни обувки.

Category: SKU: 177815

Description

Additional information

Weight 25 kg
Gender / Age

, ,

Season

Grade

Product Group

,