Дамски Ризи E

Article: 173515 LB E

Quality grade: E

Bag weight: 15 kg

Description: Дамски ризи, блузи и синтетични потници с дебела презрамка.

Category: SKU: 173515

Description

Additional information

Weight 15 kg
Gender / Age

Season

, ,

Grade

Product Group