Дамски летни ризи и блузи E

Article: 173571 L SUM SH & BL E

Quality grade: E

Bag weight: 15 kg

Description: Дамски летни ризи, блузи и синтетични потници с дебела презрамка.

Category: SKU: 173571

Description

Additional information

Weight 15 kg
Gender / Age

Season

Grade

Product Group