Водолазни костюми

Article: 170947 Diving Wetsuits

Quality grade: O

Bag weight: 15 kg

Description: Неопренови костюми, тениски, потници и панталони. Може да съдържа неопренови чорапи и ръкавици.

Category: SKU: 170947

Description

Additional information

Weight 15 kg
Gender / Age

, ,

Season

, , ,

Grade

Product Group

,